traffic analytics

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Πράσινη Ταράτσα-Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών-Σύνταγμα
Πράσινη Ταράτσα-Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών-Σύνταγμα
Πράσινη Ταράτσα-Ψυχικό
Πρασινη Ταρατσα Πρασινη στεγη
Πρασινες Ταρατσες Πρασινες στεγες

GreekEnglish (United Kingdom)
 
Συνεργάτες PDF Εκτύπωση E-mail

Επειδή είμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα μας, φροντίζουμε να επιλέγουμε προσεκτικά και με τα πιο αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας σε κάθε τομέα. Έτσι εξασφαλίζουμε ένα άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα, για φυτεμένα δώματα αντάξια των υψηλών προδιαγραφών του κατοχυρωμένου συστήματος Οικοστέγες. Συγκεκριμένα με την εταιρεία μας συνεργάζονται:

Korres  logo

Ο παγκοσμίου φήμης όμιλος Κορρές με τα 400 φυσικά και πιστοποιημένα  βιολογικά προϊόντα και με τη διεθνή παρουσία σε 30 χώρες, συνεργάζεται με τις Οικοστέγες για τη διάδοση της βιολογικής καλλιέργειας των βοτάνων που χρησιμοποιεί στα αστικά κέντρα. Μια δυναμική συνεργασία που προωθεί την θεραπευτική και καλλωπιστική δύναμη της ελληνικής φύσης.

 

Goulandris LogoΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την πρωτοποριακή ερευνητική του δραστηριότητα και εκπροσωπεί διεθνώς τη χώρα μας στα θέματα βιοποικιλότητας, προτείνει το σύστημα Οικοστέγες ως τον ιδανικό τρόπο αποκατάστασης και προώθησης της ελληνικής φύσης στα αστικά κέντρα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.ΠΕ.Κ.Α.).

EcobestΗ πρωτοποριακή εταιρία Ecobest, αναγνωρισμένη διεθνώς για το καινοτόμο και πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μεταλλικό σύστημα τοιχοποιίας με την τεράστια αντισεισμική αντοχή, συνεργάζεται με τις Οικοστέγες προσφέροντας το πρώτο και μοναδικό ασφαλές σύστημα κατακόρυφης φύτευσης κτηρίων, στην Ελλάδα και πιθανόν παγκοσμίως.

THE FRANCHISE CO. από τις μεγαλύτερες και πλέον εξειδικευμένες εταιρείες συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων. Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες  σε θέματα franchising και retailing. Αν ενδιαφέρεστε για την εκπροσώπηση της εταιρείας Οικοστέγες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, επικοινωνήστε με την Franchise Co.

Pandespani logoΗ δημοφιλής ιστοσελίδα γκουρμέ μαγειρικής, Pandespani με τις δημιουργικές και δοκιμασμένες συνταγές για ανθρώπους με αισθητική, συνεργάζεται με τις Οικοστέγες δημιουργώντας το πρώτο αστικό σύστημα καλλιέργειας λαχανικών, φρούτων, αρωματικών φυτών και βοτάνων κατάλληλων για χρήση στη μαγειρική απευθείας από το μπαλκόνι ή την ταράτσα μας, για μοναδική φρεσκάδα, νοστιμιά και οικονομία.

Αρχιτεκτονικό γραφείο a-Kaza: 1.Υποστήριξη στην αναζήτηση οικοπέδου για οικοδόμηση ή ανακατασκευή υπάρχοντος κτίσματος / ανακαίνιση / μετασκευή. 2.Μελέτη, άδεια οικοδομικών εργασιών , προϋπολογισμός έργου. 3.Κατασκευή / Ανακατασκευή / Interiors / Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου. 4.Ανοιχτή συνεχής ενημέρωση εξέλιξης έργου, μέσω προσωπικού κωδικού πρόσβασης στον ιστότοπο του a-kaza. Η a-kaza ξεκινώντας από βασικές υποθέσεις αναλαμβάνει την διαχείριση όλων αυτών των θεμάτων προσφέροντας συνολικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της κατασκευής ενός κτιρίου, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την παράδοση με το κλειδί στο χέρι.

ecofinder.gr

 

To EcoFinder.gr είναιι ο πρώτος ολοκληρωμένος Ελληνικός κατάλογος εταιρειών για την πράσινη ανάπτυξη, την οικολογία, την προστασία του περιβάλλοντός και της καθημερινότητας μας σε σχέση με αυτό.

 

BuildNet.gr: ένας πλήρης κατάλογος για κάθε θέμα που αφορά τη δόμηση, με ενημερωμένες ειδήσεις για τις εξελίξεις στους χώρους της ενέργειας, των κατασκευών και της αγοράς ακινήτων.
Το στούντιο φωτογραφίας Public Eye του Φώτη Τραγανουδάκη είναι άρτια εξοπλισμένο για να απαθανατίσει και να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο τα στελέχη και τα προϊόντα σας. Παράλληλα, ο ίδιος και η ομάδα του, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να φωτογραφίσουν και να βιντεοσκοπήσουν με εγγυημένη επιτυχία κάθε μορφής επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις, κατόπιν συνεννοήσεως.

Η εταιρεία μονώσεων Monotech, εξειδικευμένη στη στεγανοποίηση πράσινων δωμάτων, με 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στις κατασκευές και ηγετική θέση στον τομέα της, μας προσφέρει τα πιο έμπειρα συνεργία της και είναι ο κύριος κατασκευαστής μονώσεων για τις Οικοστέγες.

 

Η ιστοσελίδα Spitia.gr  προσφέρει διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική.

 

 

Η εταιρεία Sistema Verde σε συνεργασία με τις Οικοστέγες προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις στη βιοκλιματική δόμηση, συνδυάζοντας τα φυτεμένα δώματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να προσφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εξοικονόμηση και παραγωγή ενέργειας των κτηρίων. 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   -  τηλ:  694 7225590  &  210 7250863 

 

 
Free Joomla Templates: from JoomlaShack.com